landritherm

LandriTherm meleglevegős vegyestüzelésű fás kazán F55 C.V. (49 kW)

F55 C.V. műszaki adatok

Alacsony beruházási igényű, egyszerű felépítésű és kezelhetőségű LandriTherm meleglevegős vegyestüzelésű fás kazán 49 kW teljesítménnyel. A kazán tűzterében 66 cm-es hasábfa is el elégethető. Szabályozott működéssel, maximum 45 C°-os hőmérsékletű, és 3.500 m3/h mennyiségű befújt levegőt képes tartósan biztosítani.

 

Kézi tüzelőanyag adagolású, 49 kW névleges teljesítményű LandriTherm meleglevegős vegyestüzelésű fás kazán. Égőrostélyos, 100 liter űrtartalmú égéskamra, melyben akár 660 mm hosszúságú fahasábok is elégethetők, kézi begyújtással, füstgáz ventillátorral, nagyméretű hamutárolóval.

A konténer jellegű építési módnak, a kis befoglaló méretének és a kazán alapjánál kialakított targonca villa nyílásoknak valamint a függesztő füleknek köszönhetően könnyen mozgatható és áttelepíthető.

Üzemeltetéséhez nincs szükség kiépített meleg vizes fűtési rendszerre, a hőcserélőről a ventilátor közvetlenül fújja le a meleg levegőt. Telepítése a villamos áram hálózathoz való rácsatlakozással valamint a meleg levegő tömlő csatlakoztatásával szakember nélkül is gyorsan elvégezhető.

Kültéren is felállítható, így üzemeltetésével a kazánház költségeit is megtakaríthatja. Névleges teljesítményét 91% feletti hatásfok mellett, maximum 45 C° hőmérsékletű és 3.500 m3/h mennyiségű meleg levegő biztosításával adja le.

Minimális kopóalkatrésszel, kisebb csarnok, festőkabin, fóliaház, üvegház, baromfi ól fűtéséhez, de építkezési vállalkozások épület száradásához vagy akár rendezvény sátrak időszakos vagy folyamatos hőigényét is gazdaságosan biztosítja.

LandriTherm meleglevegős vegyestüzelésű fás kazán

LandriTherm hasábfa tüzelésű kazán tűztér

A LandriTherm meleglevegős vegyestüzelésű fás kazán teljes felszereltsége:

  • konténerbe épített kazántest, vezérléssel
  • 180 mm átmérőjű, 12 db-os rozsdamentes acél füstcső készlet
  • 1 db 90°-os meleg levegő könyök a meleg levegő tömlő kazán oldali csatlakoztatásához
  • 10 m, 400 mm átmérőjű hőszigetelt meleg levegő tömlő