landritherm

LandriTherm meleg levegős fás kazán F28 C.V. (34 kW)

F28 C.V. műszaki adatok

Alacsony beruházási igényű, egyszerű felépítésű és kezelhetőségű LandriTherm meleg levegős fás kazán 34 kW teljesítmény változatban. A kazán nagyméretű tűzterében 50 cm-es hasábfát is el tud égetni. Szabályozott működéssel maximum 45 C°-os hőmérsékletű, 2.200 m3/h mennyiségű befújt levegőt képes biztosítani.

 

Kézi tüzelőanyag adagolású, 34 kW névleges teljesítményű LandriTherm meleg levegős fás kazán. Égőrostélyos, 80 liter űrtartalmú égéskamra, melyben akár 500 mm hosszúságú fahasábok is elégethetők, kézi begyújtással, füstgáz ventillátorral, nagyméretű hamutárolóval.

A konténer jellegű építési módnak, a kis befoglaló méretének és a kazán alapjánál kialakított targonca villa nyílásoknak valamint a függesztő füleknek köszönhetően könnyen mozgatható és áttelepíthető.

Üzemeltetéséhez nincs szükség kiépített meleg vizes fűtési rendszerre, a hőcserélőről a ventilátor közvetlenül fújja le a meleg levegőt. Telepítése a villamos áram hálózathoz való rácsatlakozással valamint a meleg levegő tömlő csatlakoztatásával szakember nélkül is gyorsan elvégezhető.

Kültéren is felállítható, így üzemeltetésével a kazánház költségeit is megtakaríthatja. Névleges teljesítményét 85% feletti hatásfok mellett, maximum 45 C° hőmérsékletű és 2.200 m3/h mennyiségű meleg levegő biztosításával adja le.

Minimális kopóalkatrésszel, jól használható kisebb csarnok, festőkabin, fóliaház, üvegház, baromfi ól fűtéséhez, de építkezési vállalkozások vagy akár rendezvény sátrak időszakos vagy folyamatos hőigényét is gazdaságosan biztosítja.

LandriTherm meleg levegős fás kazán

LandriTherm meleg levegős fás kazán

A LandriTherm meleg levegős fás kazán teljes felszereltsége:

  • konténerbe épített kazántest, vezérléssel
  • 180 mm átmérőjű, 12 db-os rozsdamentes acél füstcső készlet
  • 1 db 90°-os meleg levegő könyök a meleg levegő tömlő kazán oldali csatlakoztatásához
  • 10 m, 400 mm átmérőjű hőszigetelt meleg levegő tömlő