landritherm

LandriTherm légbefúvásos pellet kazán LA 50 P (50 kW)

pellet tüzelésű meleg levegős kazán

LA 50 P műszaki adatok

Az egyszerűen kezelhető és automata működésű LandriTherm légbefúvásos pellet kazán, könnyen áttelepíthető, targoncával mozgatható berendezés. Maximum 100 C° hőmérsékletű befújt levegő előállítására, illetve 5.000 m3/h folyamatos meleg levegő teljesítményre képes.

 

Automatikus működésű, 50 kW névleges teljesítményű LandriTherm légbefúvásos pellet kazán. Retortás tüzelőberendezés, automata tüzelőanyag adagolással, automata begyújtással, égés szabályzással és kihamuzással maximális kezelői kényelmet biztosít.

A konténerbe való építési módnak, a kis befoglaló méretének és a kazán alapjánál kialakított targonca villa nyílásoknak köszönhetően könnyen mozgatható és áttelepíthető. A nagyméretű karbantartási nyílás egyszerű hozzáférést biztosít a hamutárolóhoz és az égéstérhez.

Üzemeltetéséhez nincs szükség kiépített meleg vizes fűtési rendszerre, a 11 m2 felületű hőcserélőről a ventilátor közvetlenül fújja le a meleg levegőt. Telepítése a pellet tároló és kitároló valamint a meleg levegő tömlő csatlakoztatásával szakember nélkül is gyorsan elvégezhető.

Kültéren is felállítható, így üzemeltetésével a kazánház költségeit is megtakaríthatja. Névleges teljesítményét 90% feletti hatásfok mellett, maximum 100 C° hőmérsékletű és 5.000 m3/h mennyiségű meleg levegő biztosításával adja le.

Vezérlése automatikusan, a fűtött térbe elhelyezett termosztáttal összekapcsolva történik.

Minimális kopóalkatrésszel, nem csak kisebb csarnokok, vagy fóliaházak, üvegházak, de a 11 kg/h pellet fogyasztásával építkezési vállalkozások vagy akár rendezvény sátrak időszakos vagy folyamatos hőigényét is gazdaságosan biztosítja.

LandriTherm légbefúvásos pellet kazán

Sátorfűtés meleg levegős pellet tüzelésű kazánnal LandriTherm LA 50 P

A LandriTherm légbefúvásos pellet kazán teljes felszereltsége:

  • konténerbe épített kazántest, vezérléssel és retortás tüzelőberendezéssel
  • szoba termosztát 10 m kábellel
  • 180 mm átmérőjű, 12 db-os rozsdamentes acél füstcső készlet
  • 10 m, 400 mm átmérőjű hőszigetelt meleg levegő tömlő
  • tisztító kefe